17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συλλογή υπογραφών από το Κύτταρο Χαλέπας για την αξιοποίηση των 12 στρεμμάτων

Ημερομηνία:

Ο Πολιτιστικός Εθελοντικός Σύλλογος “ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ”  κινητοποιείται ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο χώρος των 12 στρεμμάτων στην περιοχή της Χαλέπας.

Αναλυτικά:

«Κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, έχει γίνει αντιληπτό και αναγκαίο, ότι οι ελεύθεροι – πράσινοι χώροι της γειτονιάς μας αποτελούν περιοχές ζωτικής σημασίας και αξίας, που χωρίς περιορισμούς θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και να περνάμε χρόνο δημιουργικό με τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Οδηγός μας το πετυχημένο παράδειγμα του πάρκου της Αμπεριάς που πλέον αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Χανίων.

Προτροπή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε η συγκεκριμένη έκταση στην γραφική περιοχή της Χαλέπας, να μετατραπεί σε όαση συγκέντρωσης – ψυχαγωγίας και ήπιων αθλητικών δραστηριοτήτων, με τουλάχιστον 40% πράσινο, γήπεδα ερασιτεχνικού αθλητισμού (ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κτλ.) skate park, διαδρομή jogging, όργανα γυμναστικής ανοιχτού χώρου και υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων 150 ατόμων.

Ζητάμε την συμπαράσταση των συμπολιτών μας με την συλλογή υπογραφών στα γραφεία του Συλλόγου μας και σε κατά τόπους σημεία της περιοχής της Χαλέπας, που θα διακινούν τα μέλη μας. Ξέρουμε ότι και σε αυτή την προσπάθεια οι Χανιώτες θα είναι στο πλευρό μας , επιδιώκοντας η Χαλέπα να αποκτήσει ξανά την αίγλη , την προσβασιμότητα και την λειτουργικότητα, που δικαιούται.

Ο Πολιτιστικός Εθελοντικός Σύλλογος “ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ” για μια ακόμα φορά με αίσθημα ευθύνης για τους ελεύθερους – κοινόχρηστους χώρους της γειτονιάς μας, κινητοποιείται, ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο χώρος των 12 στρεμμάτων στην περιοχή της Χαλέπας.

Κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, έχει γίνει αντιληπτό και αναγκαίο, ότι οι ελεύθεροι – πράσινοι χώροι της γειτονιάς μας αποτελούν περιοχές ζωτικής σημασίας και αξίας, που χωρίς περιορισμούς θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και να περνάμε χρόνο δημιουργικό με τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Οδηγός μας το πετυχημένο παράδειγμα του πάρκου της Αμπεριάς που πλέον αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Χανίων.

Προτροπή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε η συγκεκριμένη έκταση στην γραφική περιοχή της Χαλέπας ,να μετατραπεί σε όαση συγκέντρωσης – ψυχαγωγίας και ήπιων αθλητικών δραστηριοτήτων, με τουλάχιστον 40% πράσινο, γήπεδα ερασιτεχνικού αθλητισμού (ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κτλ.) skate park, διαδρομή jogging, όργανα γυμναστικής ανοιχτού χώρου και υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων 150 ατόμων.

Ζητάμε την συμπαράσταση των συμπολιτών μας με την συλλογή υπογραφών στα γραφεία του Συλλόγου μας και σε κατά τόπους σημεία της περιοχής της Χαλέπας, που θα διακινούν τα μέλη μας. Ξέρουμε ότι και σε αυτή την προσπάθεια οι Χανιώτες θα είναι στο πλευρό μας , επιδιώκοντας η Χαλέπα να αποκτήσει ξανά την αίγλη, την προσβασιμότητα και την λειτουργικότητα που δικαιούται.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...