Συμμετοχή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης σε ημερίδα βιώσιμης ενεργειακής Ανάπτυξης στην Κύπρο

Κανένα σχόλιο

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης ως εταίρος του στρατηγικού έργου «Ελλάδα – Κύπρος» «ΕΝΕΡΓΕΙΝ» συμμετείχε σε ημερίδα στην Κύπρο που διοργάνωσε το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας με θέμα την βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη.

Στην ημερίδα έγιναν παρουσιάσεις για το έργο ΕΝΕΡΓΕΙΝ και την υλοποίηση του στην Κύπρο που περιελάμβαναν τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε Δημόσια, Δημοτικά κτίρια, τα αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης για την στρατηγική βιώσιμης ενεργειακής ανάπτυξης της Κύπρου καθώς και τις δραστηριότητες πληροφόρησης-δημοσιότητας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε το στέλεχος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης κα. Β. Μεσσαριτάκη παρουσίασε την εικόνα για τις αντίστοιχες δραστηριότητες του έργου ΕΝΕΡΓΕΙΝ στην Κρήτη, και συγκεκριμένα: τις παρεμβάσεις στον οδοφωτισμό των κόμβων των αεροδρομίων Ηρακλείου και Χανίων, της σήραγγας της Σταλίδας, την καταγραφή όλων των παραμέτρων βιώσιμης ενεργειακής ανάπτυξης της Κρήτης καθώς και τις δραστηριότητες πληροφόρησης-ενημέρωσης, διαβούλευσης που υλοποιούνται σε συνεργασία με το Ενεργειακό Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης.

"Sponsored links"

Επίσης ανακοινώθηκε και η ημερίδα που πρόκειται να διοργανωθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Ηράκλειο με θέμα «Οδικός και Δημοτικός Φωτισμός: Εξοικονόμηση Ενέργειας και Χρηματοδότηση έργων».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις