Συμφωνία των Πρεσπών: Δημοψήφισμα ζητούν Ξαρχάκος, Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας, Μάνου και άλλοι καλλιτέχνες

Κανένα σχόλιο

Υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών τάσσονται πολλοί καλλιτέχνες, σύμφωνα με τις διαδοχικές αναρτήσεις της Αφροδίτης Μάνου στο Facebook.

Από τον λογαριασμό της, η ερμηνεύτρια ενημερώνει ποιοι καλλιτέχνες υπογράφουν στη συγκέντρωση υπογραφών για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Ανάμεσα σε αυτούς, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της κ. Μάνου, είναι οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σταύρος Ξαρχάκος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Μανώλης Μητσιάς, Θοδωρής Αθερίδης, Μιχάλης Ρέππας και Τάσος Λιγνάδης.

Σε άλλη ανάρτησή της, η Αφροδίτη Μάνου καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο της Κυριακής, στο Σύνταγμα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις