Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Γερμανό Υπουργό Οικονομίας, Εργασίας και Υγείας Harry Glawe για την Ελληνογερμανική Συνέλευση

Κανένα σχόλιο

Μπορεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης να δόθηκε η εντύπωση ότι η συμμετοχή της Περιφέρειας στην Ελληνογερμανική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 και 3 Νοεμβρίου στη Χερσόνησο δεν είναι δεδομένη όμως η πραγματικότητα που προβάλλεται μέσα από τη σελίδα της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης ειναι πολύ διαφορετική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Γερμανού Υπουργού Οικονομίας, Εργασίας και Υγείας, Harry Glawe, στην Περιφέρεια Κρήτης , όπου είχε την ευκαιρία να επιληφθεί σειράς θεμάτων με Έλληνες αξιωματούχους της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με την εμβάθυνση της ελληνογερμανικής συνεργασίας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο:

"Sponsored links"

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομίας, Εργασίας και Υγείας, Harry Glawe με τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη

Κατά την συνάντησή τους, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο κύριος Glawe εξέτασαν νέες συνεργασίες στον τομέα της ανταλλαγής νέων καθώς και τη διεύρυνση του έργου των νέων. Ένας άλλος τομέας με προοπτική περαιτέρω σύμπραξης των δύο πλευρών στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (ΕΓΣ) αφορά την προβολή της κρητικής κουζίνας με την υποστήριξη των κρατιδίων Mecklenburg Vorpommern και Κρήτης.

Από τον Υπουργό κ. Harry Glawe έγινε πρόταση προς την Περιφέρεια Κρήτης να παρουσιαστεί επισήμως ως χώρα εταίρος στην ερχόμενη τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο. Επίσης σε αυτή την κατεύθυνση γίνονται προετοιμασίες για μια κοινή συνέντευξη τύπου στην ITB στο Βερολίνο με θεματικές ενότητες την κοινή ανάπτυξη τουρισμού και τουριστικών εργαλείων, την εξειδίκευση και ανταλλαγή εκπαιδευόμενων μαγείρων και την επαγγελματική προβολή από την ελληνική πλευρά της περιοχής της Κρήτης και από την γερμανική πλευρά της περιοχής Rügen/Usedom.

Η ψηφιοποίηση στον τουρισμό και η ανάπτυξη των σχετικών λογισμικών ήταν ένα ακόμα θέμα συνεργασίας και μάλιστα πρόκειται να ενεργοποιηθεί σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης από το κρατίδιο Mecklenburg-Vorpommern, ο οποίος θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτική σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του κρατιδίου με επιπλέον προοπτική για ανάπτυξη χρηματοδοτικών εργαλείων. Στόχος είναι να μεταφερθεί αυτό το μοντέλο λειτουργίας και στην Κρήτη.

Μετά την συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κύριο Αρναουτάκη, ο Γερμανός Υπουργός είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, στο Δημαρχείο της πόλης. Τον κύριο Mαστοράκη πλαισίωσαν οι Αντιδημάρχοι Τουρισμού, Τεχνικών Έργων και Οικονομικών του Δήμου, παρουσία της Γενικής Γραμματέως.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις