Συνάντηση αύριο της Fraport με τις αρχές του νομού στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Fraport Greece στα Χανιά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Alexander Zinell δίνει συνεντεύξεις σε επιλεγμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης δίνοντας έτσι μεγάλη δημοσιότητα στις θέσεις της εταιρείας που εκπροσωπεί.

Στη σημερινή εκδήλωση, ουδείς γνωρίζει ποιοι φορείς θα συμμετάσχουν. Αυτό που είναι γνωστό με βεβαιότητα είναι ποιοι δε θα συμμετάσχουν. Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Χανίων έχουν εκδώσει ανακοινώσεις στις οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική της εταιρείας. Όμως πιο σημαντικό είναι τι θα πράξουν οι αρχές του νομού.

Το βέβαιο είναι ότι συνάντηση θα πραγματοποιηθεί. Αν όχι σήμερα στην εκδήλωση της γερμανικής εταιρείας, τότε αύριο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων την Παρασκευή 20 Απριλίου , στις 12:00 η ώρα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και της Διοικητικής Ομάδας της FRAPORT GREECE, παρουσία των Δημάρχων Χανίων και του Προέδρου του ΕΒΕΧ, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

"Sponsored links"

Το βέβαιο είναι ότι η συζήτηση σχετικά με τις δραστηριότητες της Fraport και πώς επηρεάζουν την τουριστική κίνηση στο νομό έχει φουντώσει. Και οι εξελίξεις, καθώς και οι αντιδράσεις των φορέων αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις