Συνάντηση Βαγιωνάκη με τον Υπουργό Ναυτιλίας για το λιμάνι στα Σφακιά

Κανένα σχόλιο

Με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Μπουντρογιάννη, την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κα Σκουμπάκη, αλλά και τον Πρόεδρο της ΑΝΕΝΔΥΚ κ. Μπραουδάκη, συναντήθηκε την Παρασκευή ο Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Κουβέλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της βουλευτή Χανίων κ. Βαγιωνάκη και του Γενικού Γραμματέα Λιμενικής Πολιτικής,κ. Λαμπρίδη. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανάγκη να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για το νέο λιμάνι στα Σφακιά.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι ξεμπλοκάρονται τα γραφειοκρατικά προβλήματα κι ότι πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες σε επόμενο στάδιο με βάση τη μελέτη του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

"Sponsored links"

Στη συνέχεια η κα Βαγιωνάκη ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας για τα θέματα που απασχολούν τη Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού Χανίων και ιδιαίτερα έθεσε το ζήτημα της στελέχωσης με μόνιμο προσωπικό καθώς και να προχωρήσουν οι ενέργειες επισκευής του στέγαστρου των εργαστηρίων της Σχολής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις