20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνάντηση γονέων των αθλημάτων πισίνας με τον Δήμαρχο Χανίων για την κατάσταση στο Κολυμβητήριο Χανίων

Ημερομηνία:

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των αθλημάτων πισίνας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού κ. Στέλιο Μιχαηλάκη προκειμένου να μεταφέρουν την έντονη ανησυχία των γονέων για την πορεία των εργασιών στο κολυμβητήριο Χανίων.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι:

Παρόλο που δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου θεωρούμε ότι για ένα τόσο μεγάλο θέμα που αφορά μία τεράστια μερίδα συμπολιτών μας είναι υποχρέωση μας να είναι ενήμερη και με πλήρη γνώση η δημοτική αρχή.

Οι περισσότεροι από τους 900 αθλητές που αθλούνται στις κολυμβητικές δεξαμενές αυτή την στιγμή έχουν μείνει χωρίς χώρο άθλησης αναμένοντας την υλοποίηση υποσχέσεων που θεωρητικά θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια για την αφαίρεση του στεγάστρου και την άμεση τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού προκειμένου να λειτουργήσουν ξανά όλες οι πισίνες, Θεωρούσαμε δεδομένο ότι άμεσα και πριν το χειμώνα θα είχε τοποθετηθεί νέο στέγαστρο. Η πραγματικότητα δυστυχώς μας διαψεύδει και ενώ μπαίνουμε στον χειμώνα ακόμα δεν έχει γίνει το πρώτο βήμα της αφαίρεση που πλέον όσο άμεσα και να ολοκληρωθεί δεν θα έχει αξία αν με την διαδικασία του κατεπειγόντως δεν τοποθετηθεί το νέο στέγαστρο.

Είναι άδικο για τα μικρά παιδιά της πόλης μας που θέλουν να μάθουν να κολυμπούν αλλά και για τους αθλητές αξιώσεων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι συνθήκες να είναι ντροπιαστικές.

Ο Δήμαρχος κ. Σημανδηράκης κατανόησε τις ανάγκες και παρόλο που τα αιτήματα μας δεν άπτονται της αρμοδιότητας του δήμου ξεκαθάρισε ότι η δημοτική αρχή και ο ίδιος προσωπικά θα είναι διαθέσιμος να συμβάλει όπου χρειαστεί στο μέτρο του δυνατού όπως άλλωστε και κατ’ επανάληψη έχουν κάνει.

Εμείς με την σειρά μας ευχαριστήσαμε την Δημοτική Αρχή που όποτε χρειάστηκε είναι δίπλα μας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανεύρεση λύσεων μεμονωμένα ή σε συνεργασία με την διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων

Υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η άμεση επαναλειτουργία της 25άρας και της 12μισάρας πισίνας προκειμένου με ασφάλεια τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται και να διεκδικούν τους στόχους τους. Απαραίτητο για αυτό είναι η άμεση αφαίρεση του σκέπαστρου των μικρών κολυμβητικών δεξαμενών και η άμεση τοποθέτηση νέου καθώς και η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού.

Τα Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των τμημάτων Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Τεχνικής Κολύμβησης Καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...