Συνάντηση Γ. Σταθάκη με Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο Συλλόγου Πολύτεκνων Οικογενειών Ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής Χανίων κ. Γιώργος Σταθάκης επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων του Ν. Χανίων, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ.κ. π. Ευτύχιο Ανδρουλάκη και Δημήτρη Λειψάκη. Στη συνάντηση αναφέρθηκε ο σημαντικός ρόλος της πολύτεκνης οικογένειας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που εκείνη αντιμετωπίζει και προτάθηκαν τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών.

Τέλος, οι κ.κ. Ανδρουλάκης και Λειψάκης ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κ. Σταθάκη διότι  συνετέλεσε αποφασιστικά στην υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος (237 ΦΕΚ, τχ. Δ΄, της 17ης Μαΐου 2019) με το οποίο εγκρίθηκε η πολεοδομική μελέτη Α΄ κατοικίας στην έκταση ιδιοκτησίας του Σωματείου που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Χανίων, δίνοντας αίσιο τέλος σ ένα ζήτημα που χρόνιζε, αλλά και στην αγωνία των πολύτεκνων οικογενειών του Νομού μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις