Συνάντηση Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ με Δημάρχους για τη σύσταση Τοπικών Μονάδων Υγείας

Κανένα σχόλιο

Διαδοχικές συναντήσεις είχε εχθές, 15.03.2017, η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με την ηγεσία των δημοτικών αρχών των Δήμων Χερσονήσου, Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας καθώς και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης (Κ.Κ.Π.Π.Κ.). Ειδικότερα η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ., κα Ελένη Μαυρομμάτη και ο Υποδιοικητής, κ. Στέλιος Δημητρακόπουλος, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Χερσονήσου, κ. Γ. Μαστοράκη, με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Α. Ζερβό και με το Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θ. Καλαντζάκη. Στη συνάντηση στον Άγιο Νικόλαο παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Κ., κος Σ. Καναβάκης.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η εμπεριστατωμένη ενημέρωση  των δημοτικών αρχών και του Κ.Κ.Π.Π.Κ. για το σημαντικότατο ζήτημα της σύστασης των Τοπικών Μονάδων Υγείας (Το.Μ.Υ) στους συγκεκριμένους Δήμους, οι οποίες περιλαμβάνονται στο νόμο που ψηφίστηκε εχθές από την Ολομέλεια της Βουλής. Η σύσταση των Τοπικών Μονάδων Υγείας (Το.Μ.Υ.) συμπληρώνει τη βαθιά προοδευτική και κοινωνικά ανακουφιστική μεταρρύθμιση της καθολικής πρόσβασης του ανασφάλιστου πληθυσμού στο Σύστημα Υγείας. Οι νέες δομές θα αποτελέσουν ένα αποφασιστικό βήμα ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας στην κατεύθυνση της προσφοράς υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με έμφαση στις πραγματικές ανάγκες του πληθυσμού, την εξωστρέφεια, τον κοινοτικό προσανατολισμό, την πρόληψη, την αγωγή και προαγωγή υγείας, καθώς και την κατ’ οίκον φροντίδα υγείας.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα, με τις πλευρές να δηλώνουν ότι είναι διατεθειμένες να έχουν μια αποτελεσματική συνεργασία, για την αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today