Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Θ. Σταθάκη με τον Υποδιοικητή ΥΠΕ Κρήτης για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας (ΚΥ) και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης συζητήθηκαν ενδελεχώς σε συνάντηση εργασίας που είχε σήμερα στο Δημαρχείο Κισσάμου ο δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταθάκης με τον Υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης κ. Στέλιο Δημητρακόπουλο.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του υπουργού Υγείας κ. Π. Κουρουπλή και του διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Ν. Ηγουμενίδη στην Κίσσαμο, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Δημητρακόπουλο να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις προσωπικού για την ενίσχυση του ΚΥ, να υπάρξει μέριμνα από πλευράς ΥΠΕ για την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του ΚΥ ενώ επανέλαβε την πρόταση του για δημιουργία νέου τομέα του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Κισσάμου, για κάλυψη των αναγκών διακομιδής και της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην περιοχή της Κισσάμου τη θερινή περίοδο.

Από την πλευρά του ο Υποδιοικητής αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της 7ης ΥΠΕ για τη στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ενώ όσον αφορά το σχεδιασμό προσλήψεων για την κάλυψη των αναγκών υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Κισσάμου, έκανε γνωστό πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και ειδικότερα 1 Γενικού Γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλουδιανών καθώς και 4 Αγροτικών Ιατρών που θα στελεχώσουν Περιφερειακά Ιατρεία αρμοδιότητας του Κέντρου Υγείας Κισσάμου, μεταξύ των οποίων και το Π.Ι. Πλατάνου. Ο κ. Δημητρακόπουλος ενημέρωσε επίσης τον Δήμαρχο Κισσάμου ότι η ΥΠΕ Κρήτης έχει ζητήσει να συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό μόνιμων προσλήψεων που θα κάνει το Υπουργείο Υγείας, η πρόσληψη 3 γιατρών για το ΚΥ Κισσάμου και ιδιαίτερα 1 παιδιάτρου, 1 μικροβιολόγου και 1 γενικού γιατρού-παθολόγου.

"Sponsored links"

Τέλος σημειώνεται ότι στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού της ΥΠΕ Κρητης κα. Αιμ. Μαγκαναράκη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασ. Γλαμπεδάκης, η Πρόεδρος του ΔΣ Κισσάμου κα. Αικ. Πατερομιχελάκη και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κισσάμου κ. Γαβριήλ Κουρής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις