Συνάντηση Κατρούγκαλου με Ρώσο Υπουργό Μεταφορών κ. Maksim Sokolov στο Ηράκλειο: “Μια νέα εποχή οικονομικής συνεργασίας ξεκινά για τις δύο χώρες”

Κανένα σχόλιο
Συνάντηση των συμπροέδρων της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, με την ελληνική πλευρά να εκπροσωπεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλος και την ρωσική ο Υπουργός Μεταφορών κ. Maksim Sokolov. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σπίρτζης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν τη σύσφιξη των διμερών οικονομικών σχέσεων με έμφαση στους τομείς της ενέργειας, των μεταφορών, του τουρισμού και των αγροτικών προϊόντων.

Οι συζητήσεις αφορούσαν όχι μόνο τη διακρατική αλλά και την περιφερειακή συνεργασία, καθώς και την δραστηριοποίηση των ιδιωτικού τομέα εκατέρωθεν, με την ενεργοποίηση του Ελληνορωσικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου. Όπως τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος μετά τη συνάντηση «μια νέα εποχή οικονομικής συνεργασίας ξεκινά για τις δύο χώρες».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today