Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Αποκορώνου για τα έργα-υποδομές στο Δήμο

Κανένα σχόλιο

Το σύνολο των αναπτυξιακών υποδομών και η εξέλιξη εκτέλεσης των υφιστάμενων έργων συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τον Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος συζήτησαν για το έργο βελτίωσης-αναβάθμισης του οδικού δικτύου στη παλαιά εθνική οδό στα όρια του δήμου Αποκορώνου που αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης εξετάστηκε το μεγάλο έργο για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Γεωργιούπολης-Πετρές στον ΒΟΑΚ και η ανάγκη να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για υλοποίηση από το Υπουργείο Υποδομών. Ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος που ευχαρίστησε τον Σταύρο Αρναουτάκη για την άριστη συνεργασία που υπάρχει, συζήτησαν ακόμη την εξέλιξη υλοποίησης του βιολογικού στην Γεωργιούπολη, η βελτίωση-αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου που υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία το φετινό Χειμώνα, αλλά και όλα τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στο δήμο (ασφαλτοστρώσεις Γεωργιούπολης, γήπεδα 5Χ5 κ.α.). Στη συνάντηση στη Περιφέρεια, συμμετείχε ο συνεργάτης του Δημάρχου Νεκτάριος Κουμάκης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις