Συνάντηση Πρωτοβουλίας για το αεροδρόμιο Χανίων με Δήμαρχο Χανίων για την παραβίαση κανόνων δικαίου από την εταιρεία Fraport

Κανένα σχόλιο

Σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 11.00 πμ μέλη της “Ανοικτής Πρώτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης των Χανιων” θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο Χανίων κ. Βάμβουκα προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την παραβιάση των κανόνων δικαίου από την γερμανική εταιρεία Fraport εταιρεία στην οποία έχουν εκχωρηθεί τα 14 ελληνικα περιφερειακά αεροδρόμια.

Ειδικότερα θα ερωτηθεί ο Δήμαρχος Χανιών αν η εν λόγω εταιρεία καταβάλει δημοτικά τέλη για την αποκομιδή των απορριμάτων, αν έχουν περάσει οι υδρομετρητές στο όνομα της γερμανικής εταιρείας και τι προβλέπεται στο νέο πολεοδομικό σχεδίο για την περιοχή του αερολιμένα μετά τις ανακοινώσεις των γερμανών για τη δημιουργία εμπορικών κέντρων.

Τέλος η Πρωτοβουλία θα ενημερώσει τον κ. Βάμβουκα για την πανελλαδική σύσκεψη στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις