17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνάντηση ΣΕΤΕ – Μελών του και Παραγωγικών Φορέων στην Κρήτη για τις προοπτικές του τουρισμού και την πιο συστηματική αλληλεπίδραση με τον πολιτισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα

Ημερομηνία:

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος, πραγματοποίησε στην Κρήτη συνάντηση εργασίας με τα Μέλη του Συνδέσμου και παραγωγικούς φορείς. Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων, η καταγραφή των σημαντικότερων ζητημάτων και των ευκαιριών που προκύπτουν για τον ελληνικό τουρισμό καθώς και οι προοπτικές που ανοίγονται για την Κρήτη.

Ο συνδυασμός των προσφερόμενων τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών και η πιο συστηματική αλληλεπίδραση με τον πολιτισμό, τον αγροδιατροφικό τομέα και τις τοπικές κοινωνίες, συνθέτουν ένα στρατηγικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μπορεί να δώσει το στίγμα για την βιώσιμη ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος δήλωσε σχετικά:

«Η Κρήτη είναι ένας ολοκληρωμένος προορισμός, ένα εθνικό brand. Ανήκει στους πλέον αναγνωρίσιμους ελληνικούς προορισμούς. Έχει ό,τι χρειάζεται για τον σκοπό αυτό: Καλή διασύνδεση με τις βασικές αγορές, με τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ανθρώπινο στοιχείο με έμφυτη την έννοια της φιλοξενίας, μοναδική γαστρονομία, φυσικό περιβάλλον και πολιτισμό που τυγχάνουν αναγνώρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σήμερα, θα καταγράψουμε βασικά ζητήματα για να κτίσουμε συγκεκριμένες συνέργειες. Συντονίζουμε τις δράσεις μας προκειμένου να εστιάσουμε στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού, προς όφελος όλων».

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Βερνίκος και τα Μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, κ.κ. Μανώλης Γιαννούλης, Φώτης Κοκοτός και Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...