Συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Χανίων Μινωικών Γραμμών και Οικοτεχνών για την προώθηση προϊόντων οικοτεχνίας στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε χτες στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χανίων συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΑΟΚ με εκπροσώπους της εταιρείας Μινωικές Γραμμές  A.N.E και Οικοτέχνες της ΠΕ Χανίων.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος των Μινωικών Γραμμών A.N.E  προκειμένου να προωθήσουν προϊόντα οικοτεχνίας μέσα από τις δραστηριότητες της εταιρείας στην γραμμή Χανιά Πειραιάς.

Η συμμετοχή των οικοτεχνών ήταν σημαντική και συνοδεύτηκε με παρουσίαση προϊόντων τους. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και  δράσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις