Συνάντηση του Δημαρχου Χανίων T. Βάμβουκα με Κινεζική αντιπροσωπεία στην Αθήνα

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συναντήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη ( με αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου από τον Δήμο της Κινέζικης πόλης QUIN HUANGDAO, καθώς και με κρατικά στελέχη, με την παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Ελληνο – Κινεζικής Φιλίας κ. Φώτη Προβατά και  του προέδρου  της Κινεζικής κοινότητας της Ελλάδας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να εξεταστεί η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, μετά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί και από τις δύο πλευρές.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία στους  τομείς του Τουρισμού, της εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, των επενδύσεων και της εκπαίδευσης.

"Sponsored links"

Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου της Κινέζικης πόλης απηύθυνε πρόσκληση προς  τον Δήμαρχο Χανίων  να επισκεφτεί την πόλη τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις