Συνάντηση των Ευρωπαίων ξεναγών στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο η επόμενη 20ή ευρωπαϊκή συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σωματείων Ξεναγών (FEG) και η Γενική Συνέλευσή της.

Η διοργάνωση προτάθηκε να γίνει στην Ελλάδα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (ΠΟΞΕΝ) και από το μέλος της, Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των χωρών-μελών της FEG, που πραγματοποιήθηκε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας,

Το ευρωπαϊκό μήτιγκ των ξεναγών της FEG τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

"Sponsored links"

Όπως ενημερώνει τους Ευρωπαίους ξεναγούς, το Σωματείο Κρήτης και Σαντορίνης, ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών θα βρίσκεται δίπλα τους στη συνάντηση του Ηρακλείου για να κάνει ευχάριστη τη διαμονή τους και να τους ξεναγήσει στα αξιοθέατα της Κρήτης. Το Σωματείο καταβάλει προσπάθειες για την εξεύρεση χορηγών ώστε να καλυφθούν ή να περιορισθούν  τα κόστη συμμετοχής των Ευρωπαίων ξεναγών.

Εκτός της Κρήτης, οι Ευρωπαίοι ξεναγοί, που θα παραστούν, θα περιηγηθούν και σε αξιοθέατα της ηπειρωτικής Ελλάδας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις