Συνάντηση Τ. Βάμβουκα με Β. Λαμπρινό στο Ηράκλειο: Οι ΦΟΔΣΑ, τα ΕΣΠΑ και τα Β.Α.Α. στο επίκεντρο της συζήτησης

Κανένα σχόλιο

Με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας στην Λότζια, παρουσία των αντιδημάρχων κ.  Γιώργου Ξανθουδάκη και Χάρη Μαμουλάκη.

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν για την πρόοδο των κοινών προγραμμάτων ΕΣΠΑ που διαχειρίζονται οι δύο Δήμοι, όπως τα σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, INTEREG, την τοποθέτηση ρομποτικού συστήματος στα δύο εργοστάσια ανακύκλωσης κλπ. Συζήτησαν επίσης το μεγάλο θέμα του καθορισμού των φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο νησί, όπου σύμφωνα με την απόφαση της ΠΕΔ Κρήτης προβλέπεται η λειτουργία 3 φορέων, την ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά, τον ΕΣΔΑΚ στο Ηράκλειο και τον φορέα Βόρειας Πεδιάδας ανατολικά.

Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε:

"Sponsored links"

“Από την αρχή της θητείας μας, από κοινού με τον κ. Λαμπρινό, επιλέξαμε συνειδητά τον δρόμο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων μας, αλλά και όλων των Δήμων του νησιού. Αυτό έχει αλλάξει το κλίμα στο νησί μας και διεκδικούμε πλέον από κοινού και σε πνεύμα συναντίληψης, την επίλυση μεγάλων θεμάτων όπως ο ΒΟΑΚ και η διαχείριση απορριμμάτων. Έτσι ένα θέμα όπως ο αριθμός των φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων, επιλύεται με τον καλύτερο και δικαιότερο τρόπο ,με την κοινή μας απόφαση.

Η Κρήτη είναι μία και η συνεργασία μεταξύ όλων των Κρητών, μας δίνει δύναμη και μας επιτρέπει να καλύψουμε τις ελλείψεις και τις αδικίες που μας κληροδότησε το παρελθόν. Η πολιτική της μεταξύ μας συνεργασίας, αποδίδει καρπούς επωφελείς για όλο το νησί μας”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις