Συνέδριο για την κυβερνοασφάλεια σε θαλάσσιο περιβάλλον, στο ΚΕΝΑΠ της Σούδας

Κανένα σχόλιο

Το 3o Συνέδριο για την κυβερνοασφάλεια σε θαλάσσιο περιβάλλον  (3rd NMIOTC Conference on Cyber Security in Maritime Domain) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10  και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ, στην Σούδα, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Νατοϊκού φορέα.

Στο παραπάνω συνέδριο θα συμμετάσχουν ομιλητές από την Διεθνή Στρατιωτική, Ακαδημαϊκή, Ναυτιλιακή και Επιστημονική κοινότητα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις