Συνέλευση Αλληλεγγύης: “H αλήθεια σχετικά με το κτήριο της Ρόζα Νέρα” | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η “Συνέλευση Αλληλεγγύης” απαντά σε δημοσίευμα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κτίριο το οποίο τελούσε υπό κατάληψη:

Και κατά τη διάρκεια των 16 χρόνων της κατάληψης Ρόζα Νέρα, παρότι η πρόσβαση ήταν ελεύθερη και οι συνελεύσεις καθώς και όλες οι εκδηλώσεις ήταν ανοικτές σε όλους, πολλοί πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες αλλά δυστυχώς και κάποιοι λίγοι δημοσιογράφοι, διέδιδαν ψευδείς φήμες για τον τρόπο λειτουργίας, τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην κατάληψη καθώς και την κατάσταση του κτηρίου του ίδιου.

Με αφορμή λοιπόν πρόσφατο δημοσίευμα που έδειχνε την κατάσταση του κτηρίου μετά από την βίαιη εκκένωσή του από τις αστυνομικές δυνάμεις, σας αποστέλλουμε ένα βίντεο που είχε τραβηχτεί λίγους μήνες πριν και δείχνει την πραγματική καθημερινότητα των πολιτών των Χανίων που συμμετείχαν στην κατάληψη ή απλώς απολάμβαναν την ελεύθερη πρόσβαση στον χώρο και τις πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που έβρισκαν στέγη εκεί.

"Sponsored links"

Το βίντεο κάνει μια σύντομη περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους και τις υποδομές της κατάληψης.

Ισόγειο: καφενείο, παιδικό στέκι, βιβλιοθήκη, χαριστικό παζάρι, κουζίνα, ζυμωτήριο, εργαστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων,

πρώτος όροφος: υπνοδωμάτιο (ενδεικτικά), θέατρο,  καθιστικό, μπαλκόνι και ο προαύλιος χώρος με τον λαχανόκηπο και την παιδική χαρά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις