“Συναγερμός” για ύποπτο φάκελο και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Μετά το Πολυτεχνείο Κρήτης ύποπτος φάκελος και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε νωρίτερα στις τοπικές αστυνομικές αρχές, καθώς έγινε τηλεφώνημα για ύποπτο φάκελο, με άγνωστο περιεχόμενο, και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο.

Επί τόπου βρίσκεται μονάδα της 3ης ΕΜΑΚ ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και θα ακολουθηθεί η γνωστή, βάσει Πρωτοκόλλου, διαδικασία.

"Sponsored links"

Θυμίζουμε ότι, χθες, φάκελος με συνθήματα στα αραβικά, βρέθηκε και στο Πολυτεχνείο Κρήτης ενώ αντίστοιχα φάκελοι, μετά το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εστάλησαν και σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα ανά τη χώρα.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις