23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συναντήσεις και δράσεις των υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Εχθές, 18/6 πραγματοποίησαν επίσκεψη στα Μεγάλα Χωράφια ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης και η Βουλευτής Χανίων  κ. Β. Βαγιωνάκη, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους κατοίκους για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν εκτενώς στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη τετραετία.

Σήμερα 19/6/2019 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης και η Βουλευτής Χανίων  κ. Β. Βαγιωνάκη, επισκέφτηκαν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και στη συνέχεια τη ΔΕΥΑΧ όπου συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και τα λοιπά στελέχη της επιχείρησης. Οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία αναφέρθηκαν κυρίως στην υποστελέχωση της υπηρεσίας, ενώ στη ΔΕΥΑΧ έγινε παρουσίαση του έργου της και διάλογος με τους εργαζομένους. Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στο έργο που επιτελέστηκε στο προηγούμενο διάστημα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο πρόγραμμα της ερχόμενης τετραετίας.

Ο Βουλευτής Χανίων κ. Α. Μπαλωμενάκης εμφανίστηκε σήμερα 19/6/2019 στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ και αύριο το πρωί στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ1.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκης πραγματοποίησε σήμερα 19/6/2019 συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητήριο Ελλάδας όπου, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στη διαδικασία των δασικών χαρτών, στη δεύτερη φάση του «Εξοικονομώ κατ΄ οικον», στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημοσίων κτιρίων και στη θεσμοθέτηση των τοπικών χωρικών σχεδίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...