Συναυλία στην Πύλη της Άμμου με τραγούγια για τη θάλασσα και ερμηνεύτρια τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. δίδεται η συναυλία της Μπάντας του ΝΑΣΚΡΗ με τραγούδια για τη θάλασσα κι ερμηνεύτρια τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη, στην Πύλη της Άμμου (Sabbionara),με ελεύθερη είσοδο, στα πλαίσια της΄Εκθεσης Εικαστικής Δημιουργίας του ΣυλλόγουΓυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» με θέμα τη θάλασσα, που συνεχίζεται έως και το Σάββατο 22 Ιουλίου στον ομώνυμο εκθεσιακό χώρο.

Στην Έκθεση πουδιοργανώθηκε από το Δήμο Χανίων, την  ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και  την «ΙΡΙΔΑ»,τελεί υπό την αιγίδα του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO κι είναι ενταγμένη στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Χανίων,συμμετέχουν οι καλλιτέχνιδες:

Ζωγραφική: Αντωνάκη Κατερίνα (ζωγραφική σε πέτρα), Γλαμπεδάκη Χρυσούλα, Καρακινού Αρίστη, Καρβούνη Αγάθη, Μανωλάκη Νεκταρία,Μπερτάκη Χρύσα, Πιακή Αγγέλα (ζωγραφική σε μετάξι), Τσαπάκη Μαρία, Φραγκεδάκη Έλενα (ζωγραφική – κολλάζ), Χαραλαμπάκη Εύα, Χατζιδάκη Ευαγγελία.

"Sponsored links"

Φωτογραφία:Γολσουσίδου Σοφία,Δεικτάκη Ευτυχία, Καλαϊτζάκη Ρούλα, Κατσιφαράκη Ελευθερία, Κουφάκη Δήμητρα, Σγουρού Αναστασία, Σημανδηράκη Άννα, Σημανδηράκη Ζαχαρένια.

Αγιογραφία: Μαρκουλάκη Ελένη, Τσιλιμιγκάκη Κατερίνα, Χουδαλάκη Ευαγγελία.

Γλυπτική:Σαμψάκη Μαργαρίτα

Διάρκεια Έκθεσης: 9 Ιουλίου – 22 Ιουλίου 2017

Ώρες επισκέψεων : καθημερινά 11.00 – 13.00 και 19.00 – 22.00

Είσοδος ελεύθερη

Ας σημειωθεί ότι φέτος η «ΙΡΙΔΑ» συμπληρώνει 20 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και ανιδιοτελούς προσφοράςστα πολιτιστικά πράγματα του τόπου και προγραμματίζει και άλλες σχετικές εκδηλώσεις για τη σημαντική αυτή επέτειο του Συλλόγου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today