Συνεργασία Δήμου Κισσάμου και ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

Κανένα σχόλιο

Τα αναγκαία μέτρα αστυνόμευσης για τη βελτίωση του κυκλοφοριακού στην πόλη της Κισσάμου συζήτησαν σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2015, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Ταξίαρχο κ. Εμμ. Γεωργακάκης και τον Διοικητή του Α.Τ. Κισσάμου, κ. Γιάννη – Γεωργαλή Σταύρο κατά τη διάρκεια συνάντησης που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Κισσάμου.

 Με δεδομένες τις διαμαρτυρίες κατοίκων και επιχειρηματιών για το θέμα του κυκλοφοριακού και της ηχορύπανσης που προκαλείται κυρίως από τα μηχανάκια, ο Δήμαρχος Κισσάμου, ζήτησε να υπάρξει ενίσχυση των μέτρων – από πλευράς Αστυνομίας – για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στην πόλη της Κισσάμου και τήρηση των κανόνων του Κ.Ο.Κ. ιδιαίτερα σε ότι αφορά την παράνομη στάθμευση αλλά και την οδήγηση μοτοσυκλετών χωρίς εξατμίσεις κλπ.

Από την πλευρά τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος κ. Γεωργακάκης, τόνισε πως από αύριο Τετάρτη και σε καθημερινή βάση, κλιμάκιο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. θα διενεργεί επιτόπιους ελέγχους για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και της παράνομης στάθμευσης, ειδικά στον κεντρικό οδικό άξονα της πόλης (λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου) καθώς και για την υλοποίηση δράσεων συμμόρφωσης των μοτοσυκλετών με τους κανόνες του Κ.Ο.Κ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις