Συνεστίαση στήριξης των Συσσιτίων Σπλάντζιας στις 17 Φεβρουαρίου στο κέντρο Κανάρια

Κανένα σχόλιο

Τα Συσσίτια Σπλάντζιας έχουν ανάγκη της στήριξής μας.

Μπορεί κάποιοι να επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι επιστρέφουμε στην “κανονικότητα” και ότι η Ελλάδα πλέον “πάει μπροστά” αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει αφού η φτώχια παραμένει σε δυσθεώρατα επίπεδα και στα Χανιά όπως και η αναγκαιότητα λειτουργίας δομών όπως τα Συσσίτια Σπλάντζιας.

Έτσι, για την οικονομική ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου τους, τα Συσσίτια Σπλάντζιας θα πραγματοποιήσουν συνεστίαση οικονομικής ενίσχυσης τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στο Κέντρο Κανάρια (Λ. Ηρακλείου & Εμ. Αντωνιάδου 2), με τιμή εισόδου 15 ευρώ.

"Sponsored links"

Θα υπάρχει φαγητό, ζωντανή μουσική από τους “εντέχνως λαϊκούς” και πολλά δώρα, όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις