Συνετοί οι Κρητικοί: Από τον μικρότερο αριθμό παραβιάσεων για μη τήρηση των μέτρων στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Σαρωτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την επικράτεια από την Ελληνική Αστυνομία για τον έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μόνο τον Δεκαπενταύγουστο πραγματοποιήθηκαν 56.626 έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα. Διαπιστώθηκαν 18 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.) και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε δέκα καταστήματα για υπεράριθμους πελάτες.

Συνολικά, από τις αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί 272 παραβάσεις ενώ έχουν συλληφθεί 21 άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνεται διοργανωτής πάρτι σε βίλα στην Μύκονο.

"Sponsored links"

«Πρωταθλήτρια» στον αριθμό των παραβάσεων εμφανίζεται η Θεσσαλονίκη, όπου συνολικά έχουν επιβληθεί 29 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Ακολουθεί η Πελοπόννησος με 24 πρόστιμα, το Νότιο Αιγαίο με 19, η Κεντρική Μακεδονία με 16, η Θεσσαλία και η Στερεά Ελλάδα με 11 και η Ήπειρος με 10. Μονοψήφιος είναι ο αριθμός των προστίμων σε Αττική, Ιόνια Νησιά, Κρήτη, Δυτική Ελλάδα και Δυτική Μακεδονία.

Στις Κυκλάδες, πέραν της σύλληψης για το πάρτι σε βίλα, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε ένα κατάστημα στην Τήνο και ένα στην Πάρο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις