18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανά άλλα θύματα του Γιάννη Παρασκάκη – Παλιότερο βίντεο προκαλεί ανησυχία

Ημερομηνία:

Η τοπική κοινωνία παραμένει έκπληκτη από τη φρίκη του εγκλήματος του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη εις βάρος της 59χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Η έρευνα πλέον προσανατολίζεται και στην εύρεση πιθανών άλλων θυμάτων αφού από ότι φαίνεται έχουν υπάρξει και άλλες επιθέσεις με άσπρο αυτοκίνητο, όπως του Γ. Παρασκάκη, εις βάρος τριών διαφορετικών γυναικών.

Πολλοί είναι όμως οι Χανιώτες πως θεωρούν πως μπορεί να υπάρχουν και άλλοι νεκροί.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες δημοσιότητα έχει πάρει βίντεο που είχε αναρτήσει παλιότερα ο δράστης από εξερεύνηση στη σπηλιά όπου βρέθηκε το πτώμα της Suzanne Eaton.

Εκεί, στο 30ο λεπτό του βίντεο ο δράστης φαίνεται να λέει “εδώ τον είχα” ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα στη διαπίστωση ότι στο σημείο βρίσκεται “σάπια σάρκα” αυτός επισημαίνει “δε νομίζω να είναι ανθρώπου”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[youtube url=”https://youtu.be/8F2kb_nYor0?t=1861″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ