Συνεχίζονται οι διεργασίες για την ανάπλαση του Κουμ Καπί – Συνάντηση μελετητών και αιρετών-υπηρεσιακών του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται οι απαραίτητες διεργασίες από την ομάδα μελετητών για την υλοποίηση της συνολικής ανάπλασης της παραλιακής ζώνης στο Κουμ Καπί του Δήμου Χανίων.

Τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην περιοχή, με τη συμμετοχή της ομάδας που διεξάγει τις απαραίτητες συμπληρωματικές μελέτες για το έργο, ως προς τη λιμενική και στατική επάρκεια. Παράλληλα έγινε συζήτηση με στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ), για την αναβάθμιση των δικτύων αποχέτευσης και απορροής ομβρίων στην περιοχή, τα οποία θα βελτιωθούν σημαντικά με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (Δ.Λ.Τ.Χ), Μανώλης Κοτσιφάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χανίων, Γιώργος Ξανθουδάκης, η ομάδα μελετητών με επικεφαλής τον κ. Ρουμπογιάννη (λιμενική μελέτη), ο κ. Τσακαλάκης που έχει αναλάβει συνολικά την αρχιτεκτονική μελέτη της ανάπλασης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, του Δ.Λ.Τ.Χ. και της ΔΕΥΑΧ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις