Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στη Λ. Σούδας

Κανένα σχόλιο

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, γνωστοποιείται ότι η Λ. Σούδας από την διασταύρωση με την οδό Τσικαλαριών και μέχρι τα φανάρια του ΜΑΙΧ θα είναι την επόμενη βδομάδα κλειστή όλο το 24ωρο από την Δευτέρα 06/04/2020 μέχρι την Κυριακή 12/04/2020, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα.

Εναλλακτικά οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν κατά περίπτωση τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

  1. Από Χανιά – μέσω Λ. Μουρνιών ή Λ. Καζαντζάκη προς ΒΟΑΚ – έξοδο προς Σούδα – οδός Παπαναστασίου προς κόμβο της Σούδας – λιμάνι και αντίστροφα.
  2. Από Χανιά – οδός Παπαναστασίου – οδός Καράγιωργα – οδός Ακρωτηρίου (Βλητές) – οδός Μαριδάκη (Κάτω Σούδα) – Λ. Σούδας (μέχρι το λιμάνι ή τον κόμβρο της Σούδας) και αντίστροφα
  3. Από Χανιά – Λ. Καραμανλή – οδός Νεροκούρου – βόρειος παράδρομος ΒΟΑΚ-οδός Παπαναστασίου (κόμβος Σούδας και προς λιμάνι) και αντίστροφα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις