17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στη Λ. Σούδας

Ημερομηνία:

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, γνωστοποιείται ότι η Λ. Σούδας από την διασταύρωση με την οδό Τσικαλαριών και μέχρι τα φανάρια του ΜΑΙΧ θα είναι την επόμενη βδομάδα κλειστή όλο το 24ωρο από την Δευτέρα 06/04/2020 μέχρι την Κυριακή 12/04/2020, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα.

Εναλλακτικά οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν κατά περίπτωση τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

  1. Από Χανιά – μέσω Λ. Μουρνιών ή Λ. Καζαντζάκη προς ΒΟΑΚ – έξοδο προς Σούδα – οδός Παπαναστασίου προς κόμβο της Σούδας – λιμάνι και αντίστροφα.
  2. Από Χανιά – οδός Παπαναστασίου – οδός Καράγιωργα – οδός Ακρωτηρίου (Βλητές) – οδός Μαριδάκη (Κάτω Σούδα) – Λ. Σούδας (μέχρι το λιμάνι ή τον κόμβρο της Σούδας) και αντίστροφα
  3. Από Χανιά – Λ. Καραμανλή – οδός Νεροκούρου – βόρειος παράδρομος ΒΟΑΚ-οδός Παπαναστασίου (κόμβος Σούδας και προς λιμάνι) και αντίστροφα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...