21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συνεχίζουν να καταφθάνουν συλληπητήρια τηλεγραφήματα για τον θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Σήμερα στις 4 το απόγευμα η κηδεία

Ημερομηνία:

Η οικογένεια Σκουλάκη θρηνεί.

Η Πόλη Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, σύζυγος του πρώην Υπουργού και Δημάρχου Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη, δικηγόρος και μητέρα δύο παιδιών, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών, ηττημένη από τον καρκίνο.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Χαλέπας στις 4 το απόγευμα ενώ θα ταφεί στο κοιμητήριο της Αγίας Φωτεινής.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να καταφθάνουν συλληπητήρια τηλεγραφήματα, μεταξύ άλλων και από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Σταθάκη.

Συλληπητήριο Γιώργου Σταθάκη

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κος Γιώργος Σταθάκης πληροφορούμενος τον θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, συζύγου του Μανώλη Σκουλάκη, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον ίδιο και στην οικογένειά τους.

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το Άγγελμα του θανάτου της Δικηγόρου Χανίων, Πηνελόπης Ξηρουχάκη-Σκουλάκη, συνελθών εκτάκτως, σήμερα την 07/11/2018, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια της εκλιπούσης συναδέλφου.

2) Να παρασταθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία.

3) Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων.

4) Μέλος του Συλλόγου να εκφωνήσει επικήδειο.

Ο Δήμαρχος Σφακίων

Ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ιωάννης Ζερβός και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της αγαπητής συντοπίτισσας Πόπης Σκουλάκη- Ξηρουχάκη.

"google ad"

Αποφάσισαν μετά από έκτακτη συνεδρίαση, να παραστεί ο Δήμαρχος και μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και στη μνήμη της ,αντί στεφάνου, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στον σύλλογο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Δήλωση Ευτύχη Δαμιανάκη για τον θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη

«Το άγγελμα του θανάτου της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη βύθισε όλη τη χανιώτικη κοινωνία κι εμένα προσωπικά σε βαθιά θλίψη.

Η Πόπη Σκουλάκη – Ξηρουχάκη ήταν μία ξεχωριστή γυναίκα.

Μία εξαίρετη και τρυφερή σύζυγος, πάντα στο πλευρό του Μανώλη. Με αξιοπρέπεια και ταπεινότητα. Διακριτικά κοντά του, χωρίς να προκαλεί. Με αυτή τη διαχρονικά διακριτική στάση της δίπλα στον Μανώλη, του προσέφερε τη δύναμη που και αυτός χρειαζόταν, πάνω απ’ όλα, στη διαχρονικά επιτυχημένη πολιτική του πορεία.

Η Πόπη ήταν, όμως, και μία τρυφερή και στοργική μητέρα. Περήφανη για τις κόρες της, έδινε τα πάντα για τη μόρφωση και την προκοπή τους.

Η Πόπη ήταν και μία εξαίρετη δικηγόρος, που είχα την τύχη να γνωρίσω από πιο κοντά με αυτή της την ιδιότητα, αφού συνυπήρξαμε και οι δύο, για πολλά χρόνια, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Εξαιρετικά αγαπητή από τους συναδέλφους της, λόγω του ευγενούς, μετριοπαθούς και ήπιου χαρακτήρα της.

Η οικογένειά μας και εγώ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Μανώλη Σκουλάκη και στις αγαπημένες της κόρες, Ναταλία και Ιωάννα.

Να έχετε, Ναταλία και Ιωάννα, την ευχή της μητέρας σας ως το μεγαλύτερο εφόδιο της ζωής σας, που πάντα θα σας συνοδεύει, πάντα θα σας στηρίζει.

Η απώλεια της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη κάνει σίγουρα φτωχότερη τη χανιώτικη κοινωνία, την κοινωνία που αγάπησε και την αγάπησε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της χανιώτικης γης που θα τη σκεπάσει».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...