ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Από το 2011 ήταν ο νόμιμος εκμισθωτής το Υπερταμείο στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο

Κανένα σχόλιο

Απάντηση έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων σχετικά με δημοσίευμα για την εκμίσθωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Υπερταμείο:

Χωρίς να διαβάσουν το φωτοτυπημένο κείμενο – πρόσκληση της εκμισθώτριας ΕΤΑΔ προς το μισθωτή του νεωρίου Μόρο για να της καταβληθούν καθυστερούμενα μισθώματα, υιοθέτησαν το παραπλανητικό δημοσίευμα που εμφάνιζε ως δήθεν επισπεύδουσα στην αναζήτηση των μισθωμάτων την ΕΕΣΥΠ (Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας), γνωστή και ως “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”.

Θυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι το Νεώριο Μόρο παραχωρήθηκε αρχικά στο Δήμο Χανίων το 2003 και μετά την αποκατάστασή του εκμισθώθηκε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, το έτος 2010 αντί ποσού 735 € και με συγκεκριμένους όρους

"Sponsored links"

Συνεπώς η νόμιμη εκμισθώτρια ήταν και είναι η ΕΤΑΔ, που το 2011 διαδέχθηκε την ΚΕΔ που είχε κάνει την αρχική παραχώρηση.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν εύκολα να τα πληροφορηθούν οι κ.κ. της ΝΟΔΕ με απλή ανάγνωση της φωτοτυπημένης πρόσκλησης προς το μισθωτή που σαφώς αναφέρεται ως εκμισθώτρια η ΕΤΑΔ και κανένας άλλος .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις