ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Μικρή αυτόκλητη ομάδα “επαναστατών” μας επιτέθηκαν. Οι συλλογικότητες να αντιμετωπίσουν και τους «αστυνομικούς» του κινήματος

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων με τίτλο “ο Νοέμβρης μας εμπνέει – ο αυταρχισμός θα ηττηθεί” η ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε πριν την έναρξη της πορείας για το Πολυτεχνείο στα Χανιά όταν ομάδα συγκεντρωμένων κατέστρεψε το πανό του ΣΥΡΙΖΑ και απαίτησε να φύγουν τα στελέχη του από την πορεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αναφέρεται σε “μικρή ομάδα αυτόκλητων «επαναστατών», που αισθάνονται να έχουν ιδιοκτησιακή σχέση με το κίνημα” και προσθέτει:

“Φαίνεται ότι εκτός από τον αυταρχισμό της κυβέρνησης οι συλλογικότητες πρέπει να αντιμετωπίσουν και τους «αστυνομικούς» του κινήματος”

"Sponsored links"

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ:

Η φετινή πορεία για το Πολυτεχνείο σε όλη τη χώρα αλλά και στα Χανιά υπήρξε μαζική και διεκδικητική. Η συμμετοχή των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας αναδεικνύει τη θέληση του κόσμου να υπερασπιστεί το δημόσιο πανεπιστήμιο και τις δημοκρατικές παραδόσεις του. Η κυβέρνηση της Ν.Δ., όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας, επιτίθεται στα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα για να απαξιώσει το δημόσιο πανεπιστήμιο και να δημιουργήσει χώρο στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Στα Χανιά, όπως και σε όλη την Ελλάδα, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν μαζικά. Δυστυχώς μια μικρή ομάδα αυτόκλητων «επαναστατών», που αισθάνονται να έχουν ιδιοκτησιακή σχέση με το κίνημα, επιτέθηκαν και κατέστρεψαν το πανό του ΣΥΡΙΖΑ απαιτώντας να αποχωρήσουν τα μέλη του από την πορεία. Φαίνεται ότι εκτός από τον αυταρχισμό της κυβέρνησης οι συλλογικότητες πρέπει να αντιμετωπίσουν και τους «αστυνομικούς» του κινήματος. Ο πλούτος του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν είναι τα κοντάρια και τα πανό, αλλά οι άνθρωποί του οι οποίοι απτόητοι μετείχαν ενωμένοι στην πορεία.

Γιατί όπως έλεγε και το πανό που οι λίγοι δήθεν «επαναστάτες» δεν επέτρεψαν να εμφανιστεί: «Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις