Συσκέντρωση για έναν κόσμο αλληλεγγύης και ελευθερίας την Πέμπτη στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Συγκέντρωση – πορεία “για έναν κόσμο αλληλεγγύης και ελευθερίας” θα πραγματοποιηθεί από τον “Αντιφασιστικό Συντονισμό” στο Ηράκλειο την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η συγκέντρωση, όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, είναι ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, το ρατσιστικό μίσος, τη λεηλασία της φύσης, την πατριαρχική βία, την επιτήρηση των ζωών μας, την καταστολή στον δημόσιο χώρο

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν παίζοντας μουσική οι:

"Sponsored links"

Κ. Αβυσσινός

Γ. Μανωλάκης

Α. Ξυλούρης

Ν. Ξυλούρης

Χ. Παναγιωτάκης

Γ. Παξιμαδάκης

Γ. Σταυρακάκης

Ν. Χριστόπουλος

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις