Σφάξε με πασσά μου ν’ αγιάσω! Σε παρακαλώ, σφάξε με!

Κανένα σχόλιο

Εδώ, και τα παπαγαλάκια έντυπα και ηλεκτρονικά. Μέσων παραπληροφόρησης. «Κλείστε την αξιολόγηση, σας παρακαλούμε, αγαπημένοι μας καταχτητές, ξένοι και εντόπιοι. Κλείστε την αξιολόγηση να πεθάνομε απ’ τα μέτρα να πάμε στον παράδεισο»

Για δες καλέ, που μας προέκυψαν τα μέσα ενημέρωσης ISIS!

Σας χαρίζομε θλιβεροί κονδυλοφόροι και θλιβεροί προπαγανδιστές της καταδίκης του Ελληνικού Λαού και της χώρας ολόκληρης, απόσπασμα από το ποίημα του Νερούντα απ’ το «Άσμα Ασμάτων» ή Canto Jeneral για το «πορνεμένο μελάνι που γλυστρά ανάμεσα απ’ τα μαύρα ληστρικά του νύχια»

"Sponsored links"

…………………………….

Γ’ αυτό, λαέ, πριν από κάθε άλλον,
βρες το σκουλήκι, ξέσκισέ του την ψυχή,
και το λειωμένο υγρό της,
η σκούρα γλοιώδης ουσία της
ας είναι η στερνή γραφή του,
ο αποχαιρετισμός ενός μελανιού
που θα το σβήσουμε από τη γη.

Α.Ρ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today