Σφραγίστηκαν τα αναψυκτήρια στους Αγίους Αποστόλους – Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Δήλωση Δημάρχου Χανίων για το “σφράγισμα” των αναψυκτηρίων στους Αγίους Αποστόλους: “Το αποτέλεσμα που επιθυμούμε είναι η διασφάλιση της  Δημοτικής μας περιουσίας,  χωρίς περιττό θόρυβο”

Σφραγίστηκαν σήμερα τα πρωί τα δύο αναψυκτήρια σε Χρυσή Ακτή και Αγίους Αποστόλους.

Στο σημείο βρέθηκε δικαστικός επιμελητής, κατεγράφησαν τα αντικείμενο που βρίσκονταν στο εσωτερικό τους ενώ αλλάχθηκαν και οι κλειδαριές.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με το νόμο, οι μισθωτές θα πρέπει να έχουν αδειάσει τους χώρους μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών.

Μετά τις νόμιμες ενέργειες στις οποίες προέβη ο Δήμος Χανίων, σε ό,τι αφορά τα δύο αναψυκτηρία στους Αγίους Αποστόλους, διαδικασίες που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα (11/6) το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα το πρωί εκτελέστηκε το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής,  που αφορά τα δύο αναψυκτήρια στους Αγίους Αποστόλους,  τα οποία και  σφραγίστηκαν.

Από όταν ανέλαβα την διαχείριση του επίμαχου θέματος,  χρησιμοποίησα όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουμε για την επικράτηση της νομιμότητας και την διασφάλιση των εσόδων του Δήμου Χανίων.

Έφερα το θέμα της διοικητικής αποβολής στο Δημοτικό Συμβούλιο,  τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, το οποίο και έλαβε την σχετική  απόφαση με την σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων του.

Ζήτησα επίσης την συνδρομή  των συναρμοδίων υπηρεσιών του κράτους κατά τον προβλεπόμενο τρόπο  και συγκεκριμένα της Ελληνικής Αστυνομίας και της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τελικά όπως βλέπετε σήμερα,  αποδείξαμε ότι, όταν οι ενέργειες είναι αποφασιστικές,  μεθοδικές και νόμιμες,   έχουμε γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, που είναι η διασφάλιση της  Δημοτικής μας περιουσίας,  χωρίς  μάλιστα  “περιττό θόρυβο”.

Θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες, εκ του νόμου,  ενέργειες,  για την επαναλειτουργία των δύο αναψυκτηρίων.

Αύριο (Τρίτη, 12/6) μετά την εκδίκαση της προσφυγής ενώπιον της επιτροπής του άρθρου 152, θα γνωρίζουμε τις επόμενες ενέργειές μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις