Σχέδιο “επανένταξη” στο Δήμο Ηρακλείου: «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους» – Στα Χανιά;

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Ηρακλείου με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) υλοποιεί το σχέδιο «Επανένταξη» ως μέρος του ευρύτερου προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους», το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και έχει διαχειριστή φορέα το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Εργατικού Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.).

Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούνται τριάντα (30) σπίτια για τη στέγαση των ωφελούμενων, των οποίων το ενοίκιο θα επιδοτείται από το φορέα για 18 μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται:

"Sponsored links"

• 21 μονόχωρες ή δίχωρες γκαρσονιέρες,

• 1 δυάρι

• 3 τριάρια και

• 2 τεσσάρια,

με την προϋπόθεση ηλεκτρονικού ενοικιαστηρίου.

Παρακαλούνται όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου, στα τηλέφωνα:

2813409827 & 2813409853 (πληροφορίες: κα Θ. Τερζή).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις