Σωκράτης Βαρδάκης επιστρεπτέα ενίσχυση των Περιφερειών: «Όσο θέλεις βρόντα στου κουφού τη πόρτα»

Κανένα σχόλιο

Σε ανακοίνωση του Ηρακλειώτη βουλευτή αναφέρεται:

“Η Κυβέρνηση επιμένει στην θέση της ότι δεν προτίθεται να καταστήσει την μη επιστρεπτέα ενίσχυση των Περιφερειών, ακατάσχετη και αφορολόγητη για οφειλές προς το Δημόσιο, όπως προκύπτει από την τελευταία απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών. Μετά την αρνητική απάντηση στην κοινοβουλευτική ερώτηση και την απόρριψη της νομοθετικής ρύθμισης που προτάθηκε από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτη Βαρδάκη, αρνητικά απάντησε το Υπουργείο και σε κοινοβουλευτική αναφορά που κατατέθηκε με αφορμή επιστολή της Περιφέρειας Κρήτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη ενίσχυση, υλοποιείται μέσω των Περιφερειακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020, στα πλαίσια  ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19.

"Sponsored links"

«Τα προγράμματα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19 αποτελούν πραγματική ελπίδα επιβίωσης, για αυτό και εύλογα υπάρχει το αίτημα να είναι ακατάσχετες και αφορολόγητες. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών δεν αφουγκράζονται την απόγνωση και τις πραγματικές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πολλές από τις οποίες είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο.», δήλωσε ο κ. Βαρδάκης”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις