Σύλληψη για παράνομη θήρα λαγού στο Οροπέδιο Λασιθίου

Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που εδρεύει στο Οροπέδιο Λασιθίου, έγινε δέκτης τηλεφωνικής καταγγελίας, για ένα άτομο που κυνηγούσε με σκύλους δίωξης και έφερε όπλο στη θέση Κύλινδρος, του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο θηροφύλακας κατάφερε να προσεγγίσει και να ελέγξει το εν λόγω άτομο, το οποίο χωρίς καμία αντίρρηση του παρέδωσε το κυνηγετικό του όπλο καθώς και το σακίδιο του.  Στο σακίδιο βρέθηκε ένας ζωντανός λαγός, ο οποίος, σύμφωνα με δήλωση του ιδίου τον είχαν συλλάβει οι 2 σκύλοι δίωξης που είχε μαζί του.

Ο θηροφύλακας τον ενημέρωσε ότι πρώτον, δεν επιτρέπεται η θήρα λαγού ημέρα Δευτέρα και δεύτερον, ότι η περιοχή που βρίσκονταν με τους σκύλους δεν αποτελεί ζώνη εκπαίδευσης κυνηγετικών κυνών. Στη συνέχεια ο θηροφύλακας ενημέρωσε την Εισαγγελέα υπηρεσίας, η οποία έδωσε εντολή να κρατηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Νικολάου και να παρουσιαστεί ενώπιον της Εισαγγελίας την επομένη, ημέρα Τρίτη.

"Sponsored links"

Ο θηροφύλακας υπέβαλλε πρωτόκολλο μήνυσης στη Δ/νση Δασών Λασιθίου. 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις