Σύμφωνοι, “ψεύτες” οι του ΣΥΡΙΖΑ για τα ακίνητα που πέρασαν στο Υπερταμείο, αλλά η Νέα Δημοκρατία τι θα κάνει;

Κανένα σχόλιο

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται σχετικά με τα ακίνητα του Δήμου Χανίων που έχουν περάσει στο Υπερταμείο. Πέραν του γεγονότος ότι ασχολούμαστε μόνο με τα ακίνητα του Δήμου Χανίων, λες και οι άλλοι δήμοι δεν έχουν ακίνητα ή σα να μην έχει σημασία τι συμβαίνει αλλού, έχουμε και το εξής περίεργο: η ΝΟΔΕ Χανίων διαρκώς να βγαίνει στην επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στους “ψεύτες βουλευτές”.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα.

Δε μας έχει πει ουδείς από τη Νέα Δημοκρατία τι διαφορετικό θα κάνουν αυτοί εφόσον αναλάβουν την εξουσία.

Άραγε, θα αμφισβητήσουν την παραχώρηση των ακινήτων στο Υπερταμείο; Θα απαιτήσουν να επιστραφούν πίσω στο ελληνικό δημόσιο, ή θα συνεχίσουν και ως κυβέρνηση να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ λες και πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία;

"Sponsored links"

Το θέμα βεβαίως είναι τώρα τι μπορεί να γίνει.

Αν λοιπόν πράγματι στη Νέα Δημοκρατία έχουν κάποιο διαφορετικό όραμα ας βγουν μπροστά στον αγώνα για την επαναφορά των ακινήτων στο ελληνικό δημόσιο.

Είναι βέβαιο ότι μία παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις