Σύσκεψη για ζητήματα του Ενετικού Λιμένα και της Παλιάς Πόλης των Χανίων στο Δημαρχείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15/5/2017, στο Δημαρχείο, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, με στόχο τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την προώθηση των ζητημάτων του Ενετικού Λιμένα & της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, Ελένη Παπαδοπούλου, ο Λιμενάρχης Χανίων, Μανώλης Βαλυράκης, ο Διοικητής Α΄ Λιμενικού Τμήματος Χανίων, Τηλέμαχος Καμαριωτάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Βλαχάκης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χανίων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων, τονίστηκε από πλευράς του Δημάρχου Χανίων ότι είναι απαραίτητος ο συντονισμός των εμπλεκομένων υπηρεσιών, “ώστε να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι σε ένα μνημείο, το οποίο, πρέπει να διαφυλάττουμε με κάθε τρόπο”.

Σημειώνεται ότι κύριο αντικείμενο της σύσκεψης ήταν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ανατολικό τμήμα του λιμένα για το καλοκαίρι έως ότου εγκριθεί από τις Υπηρεσίες του κράτους η μελέτη, που έχει υποβάλλει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

"Sponsored links"

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα των αδειών παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη Ρωμανού – Καλογήρου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today