Σύσκεψη διοικητών νοσοκομείων Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη με τους διοικητές των νοσοκομείων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της υπηρεσίας.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια της προγραμματισμένης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του Υ.Υ.Κ.Α. κ. Νικολαου Πολύζου στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 στις 10 το πρωί και της Συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) την Παρασκευή στα 3 Δεκεμβρίου 2010.

Τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν στη σύσκεψη είναι ο προϋπολογισμός των νοσοκομείων για το 2011 – ισολογισμοί των νοσοκομείων για το 2009,η ολοήμερη λειτουργία, οι εφημερίες των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας και η οικονομική διαχείριση- πληροφορική των μονάδων.

"Sponsored links"

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις