22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σύσκεψη στα Χανιά μεταξύ φορέων για την Κυριακάτικη αργία

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε χθες  Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 11.00 π.μ. στο καφέ ΚΗΠΟΣ  σύσκεψη  του Εμπορικού  Συλλόγου Χανίων, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων και του Συλλόγου  Γυναικών Χανίων όπου  αποφάσισαν  την συνέχιση της  από κοινού δράσης  τους  ενάντια στην επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν καθημερινές εξορμήσεις στα καταστήματα με αποκορύφωμα την συμμετοχή στην συγκέντρωση  διαμαρτυρίας την Κυριακή 15-7-2018 στις 11:00 π.μ. στον Κάτωλα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ