63 εκπρόσωποι από 18 μέλη του ΝΑΤΟ στα Χανιά για τη σύσκεψη της ομάδας εργασίας επί διακλαδικών επιχειρησιακών δογμάτων

Κανένα σχόλιο

Από την 1η έως τις 4 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στην Κρήτη, η 38η σύσκεψη της ομάδας εργασίας ΝΑΤΟ επί των διακλαδικών επιχειρησιακών δογμάτων. Σκοπός της ομάδας εργασίας είναι η προαγωγή της διαλειτουργικότητας, μέσω της ανάπτυξης κατάλληλων δογμάτων για την τυποποίηση της σχεδίασης και διεξαγωγής των επιχειρήσεων της Συμμαχίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν 63 εκπρόσωποι από 18 κράτη-μέλη και εταίρους του ΝΑΤΟ (Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Τουρκία, Τσεχία) καθώς και από Διοικήσεις και Κέντρα Αριστείας της Συμμαχίας.

H εν λόγω σύσκεψη εμπίπτει στις δράσεις του πλαισίου υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού του ΝΑΤΟ για την επαύξηση της διαλειτουργικότητας και τυποποίησης. Επισημαίνεται, ότι η Ελλάδα είναι επικεφαλής κράτος (lead nation) στη διαμόρφωση και πραγματοποίηση σχεδίου δράσης ενίσχυσης της εκπαίδευσης στην τυποποίηση ΝΑΤΟ.

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις