Τίτλοι τέλους με μαύρο στο Mega

Κανένα σχόλιο

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του αποφάσισε να «πέσει μαύρο» στο Mega. Απόφαση που αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και την ιστορία της τηλεόρασης!

ΜΕGA… τέλος. Η ιστορία του πρώτου ιδιωτικού καναλιού ολοκληρώθηκε, αφού το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αποφάσισε να πέσει «μαύρο».

24 ώρες μετά την κατάθεση του υπομνήματος των εκπροσώπων του διοικητικού συμβουλίου του καναλιού στο ΕΣΡ, στο οποίο ζητούσαν να μην πέσει μαύρο στο κανάλι και διεκδικούσαν θεματική άδεια, η απόφαση της ανεξάρτητης αρχής ελήφθη.

"Sponsored links"

Με 6 ψήφους υπέρ του κλεισίματος και 3 κατά, τo ΕΣΡ αποφάσισε  το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι να τερματίσει τη λειτουργία του, κρίνοντας πως ανήκει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ 10 του Ν.4496/2017 και δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του σταθμού θα προσφύγουν στο ΣτΕ, καθώς διαφωνούν με την εν λόγω εξέλιξη.

Το πρώτο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού:

 reader.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις