Ταινία μικρού μήκους για τα ΑμεΑ ετοιμάζει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης

Κανένα σχόλιο

Μία ταινία μικρού μήκους για τα ΑμεΑ ετοιμάζει ο γνωστός Κρητικός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Πρόκειται για μία ταινία, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με σκοπό την κοινωνική ευαισθητοποίηση προς όλους τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.

Τα γυρίσματα

"Sponsored links"

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας, με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή, σε κεντρικό σημείο των Χανίων από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι μία παραγωγή της Indigovie – Creative Media Production με πρωτοβουλία της Αλεξάνδρας Μανουσάκη.

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις