18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα στον ΒΟΑΚ λόγω τοποθέτησης του καλωδίου της ΔΕΗ

Ημερομηνία:

Πέρισυ ήταν οι καταστροφές που είχε προκαλέσει  κακοκαιρία, φέτος είναι το καλώδιο της ΔΕΗ.

Μεγάλη η ταλαιπωρία και σήμερα στον ΒΟΑΚ από τα έργα τοποθέτησης του καλωδίου της ΔΕΗ.

Το καλώδιο που θα συνδέει την Κρήτη με την Πελοπόννησο θα διασχίζει όλη την περιοχή από την Κίσσαμο έως την Ξυλοκαμάρα με ένα μεγάλο τμήμα του να περνά από τον ΒΟΑΚ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την προηγούμενη βδομάδα από τον Γαλατά και συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα, με την κυκλοφορία για τα οχήματα να επιτρέπεται μόνο από το ένα ρεύμα. Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί και φωτεινοί σηματοδότες δίχως πάντως να βοηθούν σε τόσο σημαντικό βαθμό.

Ως αποτέλεσμα δημιουργείται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα με αποτέλεσμα αρκετοί ανυπόμονοι οδηγοί να προχωρούν σε επιτόπιες στροφές και να επιστρέφουν.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά με διαφορετικά τμήματα του ΒΟΑΚ να κλείνουν ανά περιόδους όπου θα γίνεται εργασίες.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών φτάνει τους 8+8 μήνες, οπότε η ταλαιπωρία αναμένεται να έχει …μεγάλη διάρκεια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ