«Ταξιδιωτική οδηγία» ISIS προς τρομοκράτες: Αποφύγετε την Ευρώπη λόγω κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο
Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε σειρά οδηγιών προς τα μέλη της να αποφεύγουν τις επισκέψεις στην Ευρώπη λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Στο εβδομαδιαίο newsletter της η οργάνωση προσφέρει οδηγίες όπως «να βάζετε το χέρι σας στο στόμα όταν χασμουριέστε και όταν φτερνίζεστε». Παράλληλα σημειώνει ότι οι υποστηρικτές της πρέπει να μείνουν μακριά από τη «γη της επιδημίας», όπως χαρακτηρίζει την Ευρώπη.

Η οργάνωση παρακολουθούσε την εξέλιξη του ιού από τον Ιανουάριο με σχόλια όπως «η κομμουνιστική Κίνα πανικοβάλλεται από τον κορονοϊό». Στα ίδια newsletter υποστήριζε ότι ο ιός ίσως αποτελεί θεϊκή τιμωρία για τη στάση του κινεζικού κράτους απέναντι στην μουσουλμανική μειονότητα των Ουιγκούρ, αλλά επεσήμανε ότι μπορεί να μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο.

"Sponsored links"

Να σημειωθεί ότι ακόμη και οι πιο ακραίες ισλαμικές οργανώσεις αλλά και θεοκρατικά καθεστώτα όπως αυτό της Σαουδικής Αραβίας λαμβάνουν μέτρα πρόληψης για τους πιστούς και τους πολίτες τους.

infowar

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις