Ταφόπλακα στα σχέδια του Πολυτεχνείου Κρήτης για μετατροπή των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι σε ξενοδοχείο από τον Υπουργό Χωροταξίας κ. Γιώργο Σταθάκη

Κανένα σχόλιο

Με μία λιτή δήλωση και σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας μας μετά το τέλος της σύσκεψης των βουλευτών και Υπουργών του νομού Χανίων στο Δημαρχείο Χανίων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης βάζει ουσιαστικά ταφόπλακα στα σχέδια του Πολυτεχνείου Κρήτης για 25ετή εκμίσθωση και μετατροπή των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι σε ξενοδοχεία.

Είπε ο Υπουργός:

“Ως Υπουργός Χωροταξίας (Περιβάλλον και Ενέργειας) βρίσκω δύσκολο ως αδύνατο να αλλάξει η χρήση γης.”

"Sponsored links"

Στην ίδια ερώτηση ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης είπε:

“Νομίζω ότι μας καλύπτει πλήρως η δήλωση του Γιώργου Σταθάκη”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today