Τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων υποδέχονται στο Εθνικό μας Στάδιο Κρήτες και Μακεδόνες

Κανένα σχόλιο

Για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων διοργανώνεται Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Ο αγώνας διεξάγεται μεταξύ των Παλαιμάχων του Άρη Θεσσαλονίκης και της Μικτής Ομάδας Παλαιμάχων Χανίων.

Ένας αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς προς το Τμήμα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ, ένας αγώνας στήριξης στο τεράστιο έργο που προσφέρει η Εταιρεία στον τόπο μας.

"Sponsored links"

Με βασικό διοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης και συν-διοργανωτές το Δήμο Χανίων, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις