Τα διαφημιστικά σποτ του 15ου Ελληνικού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Σαν Φρανσίσκο έχουν υπογραφή Θοδωρή Παπαδουλάκη | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Τα σποτ του 15ου Ελληνικού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Σαν Φρανσίσκο έχουν «άρωμα» Κρήτης

Ένας βοσκός, μία γιαγιά και ένας μουσικός αναρωτιούνται πως… βρέθηκε το Σαν Φρανσίσκο στην Κρήτη!

Όλα αυτά στα τρία άκρως πρωτότυπα σποτάκια σκηνοθέτησε ο Κρητικός – με καταγωγή από τα Χανιά – σκηνοθέτης, Θοδωρής Παπαδουλάκης για να διαφημίσει το 15ο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Φρανσίσκο.

"Sponsored links"

Η διοργάνωση του φεστιβάλ επέλεξε το Χανιώτη σκηνοθέτη για τη δημιουργία τριων διαφημιστικών σποτ, με… το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο.

Τα “απολαυστικά” σποτ, τελικά, κατέληξαν να… διαφημίζουν την Κρήτη και, ιδίως, τα Χανιά, στα οποία και πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, μεταφέροντας εικόνες κρητικής φιλοξενίας, παράδοσης, ηθών και ομορφιάς του τόπου μας.

Δείτε τα:

Σημειώνεται ότι το 15ο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε στις 12 και ολοκληρώθηκε, χτες, 20 Οκτωβρίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις